Lost At Sea: Lijepa, zanimljiva i nadrealistička avantura

Lost At Sea: Lijepa, zanimljiva i nadrealistička avantura

0

Nova narativna avanturistička igra njemačkog studija Fizbin podsjetit će vas na ono što je bilo i na ono što je moglo biti, a možete je nabaviti za PS5, PC i Xbox Series X/S platforme.

Žanr avantura je dobio jedan novi svježi naslov za PC računala i nove generacije PlayStation i Xbox konzola, koji dolazi od njemačkog developera Studio Fizbin i izdavača Headupa pod naslovom Lost At Sea.

Igra za koju kažu da je lijepa, zanimljiva i istovremeno nadrealistička, priča priču o Anni, ženi u pedesetim godinama. Prije trideset godina ona je upoznala svojeg supruga Andrewa s kojim je poželjela imati dijete, no na to je trebalo čekati dugo vremena. Kada su napokon dobili sina, obiteljska idila je trajala samo 9 godina, jer je Danny poginuo u pomorskoj nesreći zajedno sa svojim prijateljem.

Više godina nakon tragedije Annu je zatekla nova nesreća, jer je umro i njezin muž Andrew od posljedica dementije. Nakon toga Anna je shvatila da svoju sreću ne može pronaći u stvarnosti pa je odlučila napustiti svoj dom i i svoje osjećaje usmjeriti ka otoku koji je stvorila u svojoj mašti, nalik onome na kojemu je život izgubio Danny.

S igrom Lost At Sea, Studio Fizbin je kreirao narativnu avanturu s univerzalnim temama o životu i smrti koje se provlače kroz ono što je bilo u prošlosti i ono što je moglo biti u budućnosti.

Igra smještena na prekrasno dizajnirani otok prisilit će vas da se suočite sa svojim strahovima i napravite inventuru svog života kroz maštovite mini igre i nadrealističku priču. Autori igračima postavljaju pitanja koji su najvažniji trenutci njihovih života i kako ih žele živjeti.

Vjerojatno vam je jasno da ovo nije igra kakve se najčešće vežu uz žanr avantura, već svojevrsni psihološki eksperiment, no kažu da će vas priča uvući toliko duboko da nećete požaliti ni trenutka provedenog uz nju.

Djelić atmosfere i vizuala igre Lost At Sea možete vidjeti i osjetiti u ovom videu.