Chernobylite: Novi trailer uoči izlaska survival horror RPG-a

Chernobylite: Novi trailer uoči izlaska survival horror RPG-a

0

Developer The Farm 51 i izdavač All in! Games, objavili su novi trailer SF survival horror RPG-a smještenog u realistični 3D skenirani okoliš Černobila.


Trailer će vam otkriti više detalja o novom liku Igoru, a uz njega dolazi i posljednji patch prije izlaska finalne inačice igre 28. srpnja 2021. godine na PC platformu, dok će izlazak za PS4 i Xbox One konzole uslijediti nešto kasnije ovog ljeta.

Igra je u Early Acess inačici objavljenoj na Steamu dobila prilično dobre kritike, a do sada je već osvojila i nekoliko nagrada na europskim game festivalima.

U Chernobyliteu ćete preuzeti ulogu fizičara i bivšeg zaposlenika nuklearne centrale u Černobilu, koji se vraća u Pripyat kako bi istražio misteriozni nestanak svoje zaručnice prije 30 godina.
Tamo će ga dočekati neprijateljski nastrojeni pripadnici vojske, mutirana čudovišta i drugi izazovi dok će tragati za istinom, a autori kažu da ćete dobiti avanturu preživljavanja, zavjere, horrora, ljubavi i opsesije.

Posebna draž igre je u njezinoj nelinearnosti, što znači da niti jedan njezin prelazak neće biti isti, pa su odluke, izbori i razvoj priče isključivo u rukama igrača.

Mada ćete tijekom svojeg lutanja susretati i prijateljske likove, morat ćete pripaziti kome vjerujete, a od velike važnosti će biti skupljanje resursa i istraživanje, dok ćete često trebati donositi odluke hoćete li se upuštati u konflikte ili ih izbjegavati, u čemu će vam pomoći i stealth mod.

Pored svega toga morat ćete se baviti i gradnjom svoje baze te dakako “craftanjem” gadgeta, zamki i oružja te modificiranjem postojeće opreme.

Kako sve to izgleda u stvarnosti možete pogledati u ovom videu.