Little Devil Inside se dovršava na Unreal 5 engineu

Little Devil Inside se dovršava na Unreal 5 engineu

0

Developer Neostream Interactive je prije gotovo 10 godina prvi puta najavio igru Little Devil Inside koja je trebala izaći na PS4 i PC platformama, no zbog nekih razloga nikako nije objavljena pa su svi već mislili da je igri odzvonilo, odnosno da je otkazana.

Neostream je sada odlučio svima poručiti da priprema izlazak igre koja je sada transformirana na Unreal 5 Engine, kako bi zabljesnula i na PS5 konzoli, a kako bi to potkrijepio, predstavio je novi trailer s isječcima iz gameplaya, mada i dalje ništa ne govori kada bi igra trebala točno izaći.

U ovoj akcijsko-avanturističkoj igri koja će se većim dijelom igrati iz izometrijske perspektive naći ćete se na mapama otvorenog svijeta u raznim tipovima okoliša, poput vanjskih i zatvorenih prostora zgrada, vlakova, pećina, morskih i podmorskih mapa, a izvršavat ćete raznolike vrste zadaća.

To znači da ćete imati mogućnost istraživanja, interakcija i razgovora, elemente strategije i avanture, ponešto akcije i rješavanje zagonetki.

Sve to se odvija u osebujno dizajniranom šarenom svijetu, gdje su likovi i krajolici izraženi u prilično minimalističkom vizualnom stilu, no to nas ne bi trebalo ometati u igranju koje će također biti osebujno, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nadamo se da će igra izaći ove godine i da nećemo morati čekati idućih 10 godina.