Lego Star Wars Battles dolazi ekskluzivno na Apple Arcade

Lego Star Wars Battles dolazi ekskluzivno na Apple Arcade

0

Uskoro će na Apple Arcade stići RTS Lego Star Wars Battles koji se ekskluzivno radi za Appleovu gaming platformu.


Warner Bros. Games, The LEGO Group i Lucasfilm Games najavili su LEGO Star Wars Battles, novu akcijsku strategiju u realnom vremenu (RTS), koja je ekskluzivno namijenjena Appleovom servisu za igre na pretplatu Apple Arcade, koji možete koristiti ako posjedujete kompatibilne uređaje s iOS 13, tvOS 13, iPadOS 13 i macOS Catalina ili novijim operativnim sustavima za Appleove uređaje i računala.


Developeri navode da će vam igra omogućiti epske PvP multiplayer bitke za dva igrača (1v1) na poznatim područjima iz Star Wars svemira korištenjem virtualnih LEGO Star Wars figurica koje predstavljaju raznovrsne jedinice tamne ili svijetle strane.


Bez obzira igrali za Imperij ili Pobunjenike, svaka strana će imati svoje prednosti i mane, pri čemu će neke jedinice moći koristiti i Silu poput Darth Vaderovog “Force slama” ili Luke Skywalkerovog “Force pusha“. Igra će vrvjeti i poznatim likovima iz Star Wars franšize, a igrači će dobiti i mogućnost skupljanja oružja, heroja, vozila, letjelica i drugih jedinica, dok se među mapama na kojima ćete igrati nalaze Naboo, Hoth i Endor.

Zasad još nije poznato kada će se igra pojaviti na Appleovom gaming servisu, no u priopćenju na službenoj stranici kažu “vrlo skoro“.