Kirby 17. kolovoza postaje zvijezda još jednog naslova

Kirby 17. kolovoza postaje zvijezda još jednog naslova

0

Kirby’s Dream Buffet je pred nama dok kažete keks i neodoljivo nas podsjeća na globalno voljeni naslov Fall Guys.

Kirby’s Dream Buffet multiplayer je Nintendo Switch igra namijenjena ekstremnog zabavi i natjecanju. Tijekom igre igrač i njegova tri suparnika prolazit će kroz slatke nevolje postavljenih prepreka koje treba preskakati ili zaobilaziti, a putem će susresti i poželjno rješive mini izazove. Moguće ga je već sada pronaći na ovome linku po cijeni od $14,99.

Piše: Matija Ančić

Iako je riječ o visoko kompetitivnoj igri, sve oko vas toliko je slatko (metaforički i doslovno) i jednostavno ne doživljavate apsolutnu agresiju koja vas okružuje. Od slatkih Kirbyja (koji će imati mogućnost i mijenjanja kostima) pa sve do skakutanja po jajima ili klizanja po tučenom slatkom vrhnju.

Odabir Kirbyjevog kostima

Tri su moda igre koje igrač prelazi. Prvo će se utrkivati sa svojim (ne)prijateljima uz tortu punu prepreka, ali i moćnih dobitaka. U drugom će dijelu Kirbyji skupljati jagode na raznoraznim razinama i probati drugima prepriječiti puteve do istih, a finalan će biti naravno battle royale u kojem će presuditi snalažljivost i količina sakupljenih jagoda. Što je igrač sakupio više jagoda, to će više moći gurati ostale, a naravno s ciljem da ih gurne s platforme i osvoji njihove jagode.

Pošto je riječ o Kirby naslovu, postoje različite mogućnosti za apsorpciju različitih power upova tijekom igre kao npr. kratkotrajno povećanje brzine ili visoki skokovi.  U battle royaleu riječ je o nešto slađim power upovima pa tako možda osvojite upravo onaj koji zamrzne vašeg suparnika na dovoljno dugo da ga možete baciti s ruba.

Rolajte se, jedite, rastite i ne brojite kalorije jer je cilj ove igre pojesti što više i prerasti svoje suparnike! Kako Kirby jede, tako postaje sve snažniji i veći, što ga postavlja u prednost i dovodi do pobjede. Ukoliko to ne zvuči dovoljno primamljivo, skupljanje kostima za Kirbyje i uređivanje okoline ovisi o količini apsorbiranih jagoda, a koje sigurno ne želite propustiti.