Izdali video trailer koji najavljuje odgodu izlaska igre

Izdali video trailer koji najavljuje odgodu izlaska igre

0

Treći nastavak legendarnog Shadow Warriora koji je svoj put započeo još 1997. godine s Build engineom Duke Dukema 3D u produkciji 3D Realmsa, ponovno je odgođen.

Igra koju razvija developer Flying Wild Hog, a izdaje Devolver Digital odvest će dobro nam poznatog junaka Lo Wanga i njegovog bivšeg poslodavca Orochija Zillu u misiju lova na drevnog zmaja koji je slučajno pobjegao iz svojeg vječnog zatvora.

U prijevodu to znači da ćete u novom dijelu legendarne pucačine iz prvog lica ponovno imati priliku mlatiti, rezuckati i bušiti razne gadosti i čudovišta katanom, mačevima, noževima, mecima i projektilima u brzoj i frenetičnoj akciji koja uključuje ‘double jumpove’, ‘air dasheve’, ‘wall running’ i ‘grappling hooks’ kako biste doslovce letjeli mapama u borbama protiv krvožednih sljedbenika odbjeglog zmaja, a u tome će vam pomoći i specijalne obredne magične maske koje pojačavaju snagu i neutraliziraju štetu.

Ova igra za PC, PS4 i Xbox One konzole (ne spominju se nove platforme poput PS5 i Xbox Series X/S), već nekoliko puta je odgađana, a sada je definitivno poznato da neće izaći ni ove godine, jer su Devolver i “Leteća divlja svinja” objavili da će izaći 2022. godine.

Kako bi to otkazivanje objavili na originalan i zabavan način, developer i izdavač su objavili video trailer kojim najavljuju kašnjenje. Ovo je prilično originalan i duhovit potez koji će fanovima možda malo stišati bijes zbog odgađanja, no sigurni smo da developerima nije previše do smijeha.

U svakom slučaju predlažemo vam da pogledate ovaj “delay trailer” i saznate što vas čeka kada Lo Wang napokon krene u pohod.