Novi skillovi za Aloy u igri Horizon Forbidden West

Novi skillovi za Aloy u igri Horizon Forbidden West

0

Želite li znati koje će nove sposobnosti Aloy razvijati u igri Horizon Forbidden West? U drugom u nizu serije detaljnih blog objava, Guerrilla otkriva sve što utječe na prelazak i preživljavanje Aloy na Zabranjenom Zapadu (Forbidden West).


Blog sadržava i informacije Davida McMullena, glavnog dizajnera sustava iz razvojnog studija Guerrilla koji govori o procesu razvoja, izazovima, i zašto je timu bio cilj povećati količinu slobode igračima tijekom avanture glavne protagonistice Aloy.

Glavni dizajner borbe, Dennis Zopfi, podijelit će anegdote o tome kako je tim proširio ključne značajke unutar igre Horizon Forbidden West.
Ovo je obavezno štivo za svakoga tko želi saznati koje će nove vještine Aloy naučiti i usavršavati u nastavku prepunom akcije. Od podvodnog istraživanja, intenzivnijeg prelaska terena, korištenja “kuke” tijekom penjanja, kao i Shieldwinga igra još ima puno puno toga za otkriti.

Cijeli blog možete pročitati na ovom linku.

Kratki video filmovi s cool novostima koji se nalaze na blogu mogu se pronaći ovdje.

Kako izgleda gameplay u igri možete pogledati u ovom videu.

U opisu priče developeri kažu:

Zemlja umire. Žestoke oluje i nezaustavljive pošasti haraju razbacanim ostacima čovječanstva, dok se neustrašivi novi strojevi prikradaju njihovim granicama. Život na Zemlji juri prema novom izumiranju, a nitko ne zna zašto.
Aloy mora otkriti tajne koje se kriju iza tih prijetnji i vratiti red i ravnotežu u svijetu. Usput se mora ponovno sastati sa starim prijateljima, utvrditi saveze sa suprotstavljenim novim frakcijama i razjasniti ostavštinu iz drevne prošlosti – a sve dok pokušava zadržati korak ispred naoko nepobjediva novog neprijatelja.

Igra izlazi 18. veljače 2022. godine na PS5 i PS4 konzolama.