Izašla je velika PS5 ekskluziva Final Fantasy VII Rebirth

Izašla je velika PS5 ekskluziva Final Fantasy VII Rebirth

0

Dugo iščekivana PS5 ekskluziva Final Fantasy VII Rebirth, nastavak Final Fantasy VII remakea, dostupna je za kupovinu u PlayStation Storeu, a ako kojim slučajem niste čuli za nju, možete isprobati demo.

Naslov koji je osvojio The Game Award nagradu za najočekivaniju igru, povest će vas na putovanje s Cloudom i njegovim prijateljima koji su pobjegli iz distopijskog grada Midgara. Njihova glavna misija je lov na Sephirotha, prijeteću figuru iz Cloudove prošlosti koja želi zavladati planetom.


Pridružite se timu dok putuju golemim i živopisnim svijetom ispunjenim tajnama, moćnom materijom i brojnim pričama o ljudima i kulturama.


Bitke predstavljaju jedinstvenu mješavinu akcije i strategije, s novim dodatkom sinergijskih vještina i sposobnosti koje povećavaju uzbuđenje, dok se svijet sastoji od više regija, a svaka se može pohvaliti jedinstvenim okruženjem koje igrači mogu istražiti i iskusiti.


Ako vas zanima je li u franšizi nakon 16 glavnih naslova i brojnih spin-offova, nastavaka i remakeova još uvijek ostalo dovoljno svježine i faktora zaraze morat ćete kupiti igru. Zapravo ako vas to i ne zanima morat ćete je kupiti bez obzira na sve.