Izašla je nabrijana kaotična besplatna igra MultiVersus

Izašla je nabrijana kaotična besplatna igra MultiVersus

0

Warner Bros. Games objavio je da je besplatna borbena platformska videoigra MultiVersus službeno lansirana na PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S i Xbox One platformama.


Igra je razvijena od Player First Games developera uz produkcijsku podršku Warner Bros. Gamesa i sadrži stalno rastući popis popularnih likova temeljenih na franšizama Warner Brosa, što znači da možete očekivati ogromnu plejadu poznatih likova iz filmova i crtića, kao i njihove “dvojnike” iz različitih multiverzuma.

Prva sezona igre pod nazivom Puns & Villainy pred igrače donosi super zlikovce Jokera iz Batmana, manijakalnog ubojicu Jasona Voorheesa iz franšize Petak 13, a kasnije će stići i agent Smith iz filmskog serijala Matrix.

MultiVersus možete igrati kao PvE (igrač protiv okruženja) u modu pod nazivom Rifts s neočekivanim zaokretima, PvP (Igrač protiv igrača), a zabavni okršaji se odvijaju u pozadini raznih poznatih okruženja, uključujući nove mape inspirirane Dexterovim laboratorijem i animiranom serijom The Powerpuff Girls.

“Sa službenim lansiranjem MultiVersusa, nudimo igračima besplatno iskustvo igranja sa sjajnom i rastućom postavom legendarnih likova koje možete izabrati,” rekao je David Haddad, predsjednik Warner Bros. Gameas. “Naša je misija učiniti igru zabavnom i dostupnom za povremene i za natjecateljske igrače sa sve boljim elementima igranja za uživanje solo ili s prijateljima.”

Među poznatim herojima, zlikovcima i likovima iz filmova, stripova i crtića nalaze se Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Black Adam, Shaggy i Velma (Scooby-Doo), Bugs Bunny, Tasmanski vrag, Marsovac Marvin, Arya Stark, Tom & Jerry, Željezni div, LeBron James, Rick Sanchez i Morty Smith (Rick and Morty), Gizmo i Stripe (Gremlini ) i originalno stvorenje po imenu Reindog.

U MultiVersusu se može uživati na različite načine, u singleplayeru i multiplayeru, online i lokalno. Rifts nudi PvE iskustvo s boss borbama, mini igrama i jedinstvenim nagradama, dok služi kao način za igrače da nauče mehanike, testiraju likove i izoštre vještine, bilo da igraju solo ili online u suradnji s prijateljem. U MultiVersusu se također može uživati putem kooperativnog načina 2 protiv 2 timova, mečeva 1 protiv 1 i brojnih drugih modova.

Svaki je borac opremljen dubokim nizom borbenih mehanika, zajedno s poboljšanim vizualnim prikazima i osvjetljenjem koji stavljaju snažan naglasak na likove kako bi igrače približili akciji na ekranu.

Osim toga, MultiVersus sadrži vrhunske glumačke face koje posuđuju svoje glasove igri, uključujući Marka Hamilla, Kevina Conroya, Taru Strong, Georgea Newberna, Maisie Williams, Matthewa Lillarda, Estelle i mnoge druge.

Nemate što čekati, igrajte pa recite je li ovo igra koju ste oduvijek čekali ili samo još jedna nepotrebna bezukusna salata u svijetu gaminga.