Izašao PS5/PS4 i PC demo za otkvačeni akcijski puzzle platformer Humanity

Izašao PS5/PS4 i PC demo za otkvačeni akcijski puzzle platformer Humanity

0

Nakon tri godine kašnjenja, neobična Tetsuye Mizuguchija pod nazivom Humanity, približila se datumu izlaska, a povodom toga izdan je i demo za PS 5 i PS4 platforme koji možete odmah isprobati.


Enhance i THA najavili su tijekom Sonyjevog State of Play događanja da će čudni akcijski puzzle platformera izaći u svibnju na PS4, PS5, PlayStation VR, PlayStation VR2 i PC (Steam) platforme. Demo je dostupan putem PlayStation Storea i Steama no morate se požuriti jer je rečeno da je “dostupan za igranje ograničeno vrijeme”, odnosno do 6.3.2023.

U igri se nalazite u ulozi Shiba Inua koji izdaje naredbe za vođenje ljudskih masa na sigurno u stupove svjetlosti, pri čemu mora rješavati razne zagonetke, boriti se na razne načine protiv misterioznih “Drugih”, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U igri postoji kampanja s pričama od 90 razina, no možete izgraditi i vlastite mape kako biste izazvali druge igrače.
Naslov je predstavljen još u rujnu 2019., a trebao je doći na PS4 i PSVR negdje sljedeće godine. Nije poznato zbog čega je toliko kasnio, možda zbog pandemije ili nekog drugog razloga, no sada se napokon približio izlasku i vjerujemo da više neće biti daljnjih odgoda.