Izašao besplatni demo VR igre Genotype za PS VR2 i Quest

Izašao besplatni demo VR igre Genotype za PS VR2 i Quest

0

Bolverk Games je objavio besplatni demo FPS VR igre Genotype inspiriran Metroidvanijom.


U demou, igrači doživljavaju prvu razinu podzemnog antarktičkog objekta u kojem je kombinacija kvara i vanzemaljskih oblika života prouzročila veliku katastrofu koja bi se mogla proširiti na ostatak svijeta, a vi ćete korištenjem specijalnih visokotehnoloških GRAID rukavica i oružja nastojati popraviti stvari i nastojati preživjeti.

Igrate kao Evely, pripravnica na antarktičkoj meteorološkoj stanici. Tijekom rutinske ekspedicije, Evely pada kroz led u tajanstvene laboratorije, no posljednji preživjeli čovjek iz ustanove, William, voditi će vas kako biste spasili njega, sebe i cijeli planet.

U igri se možete pretvorite u druga bića kako biste se kretali kroz uske otvore i koristiti ih kao alate za uklanjanje prepreka iz okoline.

Nadogradite DNK svojih stvorenja kako biste poboljšali njihove sposobnosti i prilagodite svoje GRAID rukavice kako biste povećali šanse za preživljavanje.
Igra je izašla početkom godine i pokupila je prilično dobre ocjene pa vam preporučamo da isprobate demo na PC-u ili PS5 ako posjedujete adekvatni VR headset, odnosno PlayStation VR2, Meta Quest ili PICO.