Istražujte i gradite u svijetu Techtonice

Istražujte i gradite u svijetu Techtonice

0

Bostonski Fire Hose Games sa zadovoljstvom najavljuje svoj novi uzbudljivi naslov – Techtonica. Radi se o lijepom first-person, factory building i automation naslovu u sci-fi svijetu.

Piše: Robert Barbir

U Techtonici moći ćete istraživati duboke ​​bioluminiscentne špilje vanzemaljskog planeta dok gradite i optimizirate velike automatizirane tvornice.

Igra će vas naoružati osnovnim alatima i receptima za craftanje, kako biste mogli krenuli u otkrivanje različitih misterija Techtonice. Kročeći nepoznatim svijetom nalazit ćete artefakte koji će skeniranjem otključati nove crafting recepte za dodatne alate i strojeve.

S vremenom će naravno prikupljanje i proizvodnja resursa biti sve lakša i efikasnija. Implementacijom različitih ekstraktora resursa i asemblera postepeno ćete moći izrađivati sve kompleksnije dijelove i strojeve čija kombinacija ultimativno vodi velikim automatiziranim tvornicama koje u potpunosti mogu zamijeniti većinu naših napora.

Za vrijeme istraživanja, građenja i optimiranja pratit će vas originalni zvučni efekti od Cityfiresa, iskusnog gaming audio producenta.

Techtonicu je trenutno moguće samo staviti na wishlistu na Steamu, a više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici. Iako se za sada još ne zna release date, to ne znači da već sada nismo jako uzbuđeni. Jedva čekamo isprobati ovaj naslov koji izgleda kao kombinacija Satisfactorya i Deep Rock Galactice, što definitivno ne bi bio loš spoj.

Kakva vas atmosfera očekuje u Techtonici možete vidjeti u ovom traileru.