Isprobajte demo igre u kojoj morate prati lovu za kriminalce

Isprobajte demo igre u kojoj morate prati lovu za kriminalce

0

Developer Big City Lab na Steamu je objavio demo svoje predstojeće strateško-menadžerske avanture Welcome to Goodland.


Priča igre je smještena u mali tihi gradić, koji je jedan meksički kartel odabrao za pranje novca koji dolazi iz kriminalnih izvora poput trgovine drogom, a upravo ste vi osoba koja će im pomoći u tome.

Kako biste bili uspješni u pranju love trebat ćete donositi teške odluke, kupovati biznise kojima ćete prikrivati “crne operacije” i tražiti savjetnike kojima ćete moći vjerovati.
Rad u službi kartela nije nimalo idiličan jer vam stalno prijeti opasnost da vas proguta mrak obzirom da kartel ne sluša izgovore i rijetko daje drugu priliku.

U opisu igre kažu da će vam u malom gradiću u Minnesoti trebati puno hrabrosti, domišljatosti i ustrajnost ako želite svladati izazove koji su pred vama.

“Čak i oni koji su vam najbliži mogli bi vas izdati, ali također možete pronaći saveznike na najneočekivanijim mjestima”, navodi ekipa iz Big City Laba koja je ovu igru posvetila TV seriji Breaking Bad.

Nadamo se samo da ono što naučite u igri nećete primjenjivati u stvarnom životu, jer je pranje love prilično uhodan i unosan biznis u Hrvatskoj.

Demo možete preuzeti na ovoj poveznici.