Apex Legends uspješno sletio na male ekrane

Apex Legends uspješno sletio na male ekrane

0

Popularan battle royale naslov Apex Legends, dobio je svoju mobile verziju. Sudeći po prvom tjednu nakon službenog izlaska radi se o velikom uspjehu, a tek smo krenuli.

Piše: Robert Barbir

Respawn Entertainmentov zadnji naslov, Apex Legends Mobile, nabrzinu je postao jedan od najvećih mobile gaming hitova. Naslov koji ne treba poseban uvod našao se na samome vrhu ljestvica kao najviše preuzet naslov u preko 60 zemalja. Usprkos nekim kritikama na precijenjene skinove i pohlepne mikrotransakcije, ovaj mobilni battle royale generirao je otprilike 4,7 milijuna dolara u prvom tjednu. Poprilično više od “smiješnih” 600,000 dolara koje je generirao PUBG Mobile u prvom tjednu, ali opet ni blizu iznosu od 14,8 milijuna dolara koje je zgrnuo Call of Duty: Mobile u svom prvom tjednu.

Apex Legends Mobile već je predstavio novog i ekskluzivnog lika zvanog Fade, a šuška se da bi se uskoro mogao pojaviti i nekima već poznati lik, Loba. Lik koji je na konzolama predstavljen još 2019. godine, a specijaliziran je za traženje loota jer ima ability s kojim može vidjeti legendary i epic loot kroz zidove. Osim Loba, najavljeno je još 5 novih likova koji će nam se najvjerojatnije pridružiti na bojištu, a to su: Botanist, Seeker, Monkey King, Spider i Ampere. Za informaciju kada nam oni dolaze najbolje da pratite službenu stranicu.

Sigurni smo da će se masivna popularnost Apex Legends Mobilea samo nastaviti s vremenom kako će naslov biti dostupan u sve više država. Stoga vam preporučujemo da se pridružite sada i iskusite istu dozu zabave, ali ovaj puta na malom ekranu. Ako volite mobile gaming i battle royale, ova je igra definitivno za vas. Pazite na prste i sretno u sljedećem meču.