Ima li ljepše stvari za raditi ovaj Božić od ubijanja zombija u igri Railbreak

Ima li ljepše stvari za raditi ovaj Božić od ubijanja zombija u igri Railbreak

0

Dead Drop Studios objavio je da će njegova zombirana akcijska avantura Railbreak stići 22. prosinca ove godine na PS5, Xbox Series i PC platforme.


Igra predstavlja prequel u nadolazeću Dead Dropovu igru Outbreak: Shades of Horror, a u njoj ćete imati priliku upoznati se s nekim od protagonista budućeg co-op horror survivala, kako bi vam bilo lakše dočekati izlazak koji je planiran za 2025. godinu.

Railbreak će vam pružiti obilje čiste pucačke akcije smještene u svijet (i atmosferu) ranih 2000-ih, a posebno je zanimljivo što se radi o “igri u igri”.
Naime, Lydia i Hank, protagonisti budućeg Outbreaka odmaraju se nakon stresnog tjedna preživljavanja zombi apokalipse i opuštaju uz igranje arkadne igre u kojoj je cilj, pogodit ćete, ubijati valove nadolazećih zombija.

Igra izrađena u Unreal 5 engineu ponudit će vam nekoliko različitih modova, uključujući mod priče, vježbanje savladavanja pojedinačnih razina, postizanje najboljeg rezultata u Score Attacku i suprotstavljanja beskrajnim valovima zombija u Onslaughtu.

Tijekom igranja ćete imati priliku otključati sedam likova koje ćete moći koristiti za sijanje straha među zombi populacijom.


Autori nam obećaju puno žestoke pucačke akcije, živopisna zombi čudovišta, vrhunske vizualije s volumetrijskom rasvjetom, a naći će se i prostora za obilje humora kada ugledate face nekih zombija koje morate unakaziti.

Dovoljno zanimljivo?