Igranje u pokretu uz AOC GAMING 16G3 prijenosni monitor

Igranje u pokretu uz AOC GAMING 16G3 prijenosni monitor

0

AGON by AOC je predstavio prijenosni gaming monitor AOC GAMING 16G3 koji nudi 15,6-inčni Full HD IPS zaslon i dizajniran je za ljubitelje računala i konzola koji žele uživati u igri bez obzira na lokaciju.

AOC GAMING 16G3 nudi brzinu osvježenja od 144 Hz i vrijeme odziva od 4 ms (s omogućenom opcijom Overdrive), svjetlinu od 250 cd/m² i omjer kontrasta od 1000:1.

Dodatna prednost su njegov vitak profil od 11,5 mm i težina manja od 1,1 kg, pa će svojom veličinom, koja odgovara onima 15.6-inčnih prijenosnih računala, stati u većinu torbi za prijenosna računala, a za dodatnu sigurnost dolazi s podstavljenom torbom za nošenje.

AOC GAMING 16G3 također dolazi s ugrađenim pametnim stalkom koji omogućuje niz kutova nagiba kako bi se osiguralo najudobnije iskustvo gledanja tijekom dugih sesija igranja na bilo kojoj lokaciji. Prijelaz između portretnog i pejzažnog načina je intuitivan zahvaljujući funkciji Auto-Pivot, kojoj se lako pristupa putem uključenog softvera i-Menu.

16G3 nudi dobar raspon mogućnosti povezivanja koje zadovoljavaju svestranost modernog igranja. Dok microHDMI ulaz podržava konzole zadnje i trenutne generacije (kao što su PS4, PS5 ili Xbox One, Xbox Series S ili X) i zastarjela prijenosna računala, jedan od USB-C ulaza podržava DisplayPort Alt Mode i jedinicu napajanja, omogućujući besprijekorne veze s prijenosnim računalima.

Drugi USB-C priključak omogućuje ulaz istosmjerne struje, pojednostavljujući upravljanje kabelima. Ovo istosmjerno napajanje može se usmjeriti preko prvog USB-C priključka na povezano prijenosno računalo, omogućujući njegovo punjenje i dijeljenje zaslona u isto vrijeme.
Ovaj prijenosni model ima i dva zvučnika od 1 W, a tu je i ulaz za slušalice.