Igraj stare PlayStation naslove uz PlayStation Plus Premium

Igraj stare PlayStation naslove uz PlayStation Plus Premium

0

Nostalgičan si za starim PS naslovima? Želiš ponovno proživjeti neke od starih videoigara? Ne moraš tražiti dalje uz novu opciju PlayStation Plus pretplate!

Proširenje PlayStation Plus usluge

Piše: Matija Ančić

Sony je objavio kako od lipnja ove godine proširuje svoje PlayStation Plus pretplate i to u tri ranga: Esencijalni, Extra i Premium. Esencijalna će verzija biti poprilično jednaka danas poznatoj PlayStation Plus pretplati gdje će igrači moći svakoga mjeseca downloadati dvije igre, pohraniti sve na cloud i sudjelovati u online multiplayerima. PlayStation Plus Essential koštati će 8,99€ mjesečno/24,99€ kvartalno/59,99€ godišnje kao i do sada.

PlayStation Plus Extra držat će cijenu od 13,99€ mjesečno/39,99€ kvartalno/99,99€ godišnje te će imati sve benefite kao i niža, Essential razina, uz dodatnih do 400 igara u biblioteci, uključujući blockbuster hitove PlayStation Studios kataloga i njihovih partnera.

U samome početku biblioteka PlayStation Plus Extra i Premium pretplatnika sadržavat će naslove poput Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Mortal Kombat 11, Returnal i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

PlayStation Plus Premium pogodnosti

Pretplatnici Premium usluge na svojim će PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama imati mogućnost igranja originalnih PlayStation, PlayStation 2 i PSP igara uz sve pogodnosti nižih rangova pretplate. Njihova će biblioteka uključivati do 340 dodatnih igara za kupnju uključujući i PS3 naslove. Osim toga, moguće će biti probati kratke verzije igara kako bi igrači odlučili žele li kupiti određenu igru ili je ipak preskočiti. Cijena je postavljena na 16,99€ mjesečno/49,99€ kvartalno/119,99€ godišnje.