Igra u kojoj upravljate dronom u Ukrajini stiže na Steam

Igra u kojoj upravljate dronom u Ukrajini stiže na Steam

0

Developer Lesser Evil objavljuje da će datum izlaska njegovog inauguralnog naslova, Death From Above na Steam Early Accessu biti 25. svibnja.

Death From Above je igra simulatora upravljanja dronovima u arkadnom stilu koja se odvija tijekom aktualne ruske invazije na Ukrajinu.

Igrat ćete kao operater ukrajinskog vojnog drona koji se bori protiv okupacijskih snaga, spašavajući vrijednu opremu i obnavljajući komunikacijske linije poremećene sukobom.

U igri ćete se naći iza neprijateljskih linija te ćete izdavati zapovijedi ‘super dronu’ da traži i uništava tenkove, preuzima komunikacijske tornjeve, vraća ukradenu robu i bori se za bolje sutra.

Developer Lesser Evil kaže da će cijena igre iznositi 9,99 eura, a kada stigne na Steam Early Access, 30% njegovih neto prihoda od prodaje biti će poslano dvjema ukrajinskim dobrotvornim organizacijama: Come Back Alive i Army of Drones.

“Nakon što pokrijemo troškove proizvodnje, ta će se donacija povećati na 70% svih neto prihoda od igara, a konačnih 30% otići će na nastavak razvoja”, navodi Lesser Games u svojem priopćenju.

Kako će igra izgledati i kako će se igrati možete pogledati u ovom videu.