Death or Treat 2D akcijski roguelite & hack & slash izašao za PS5 i PC

Death or Treat 2D akcijski roguelite & hack & slash izašao za PS5 i PC

0

Saona Studios i Perp Games u prodaju su lansirali novu igru Death or Treat, koja će se prvo naći na PS5 i PC platformama, a u predstojećim tjednima bi trebala stići i na PS4 i Xbox konzole.

U ovoj ludoj, brzoj i žestokoj platformskoj igri naći ćete se u ulozi Scarya, vlasnika Ghost Marta, lidera u proizvodnji slatkiša za Noć vještica, koji će otkrivati ogroman svijet i pokušati preživjeti u borbama protiv hordi neprijatelja, što nije nimalo jednostavan zadatak, jer je svaki novi svijet u kojem ćete se naći, složeniji od prethodnog i dakako opasniji sa sve većim brojem neprijatelja koji su sve teži za umlatiti.

Odaberite svoju omiljenu vrstu oružja (brzo, teško ili na daljinu) i suočite se s pravom hordom neprijatelja u najčišćem hack’n slash stilu.  To uključuje doslovce letenje zrakom i napadanje gomile čistom snagom uz spretno kretanje i traženje slabih točki neprijatelja.

Pored toga u igri ćete skupljati vrijedna skrivena blaga kako biste otključali nova zastrašujuća oružja i sablasne vještine koje će vam pomoći na vašem putovanju.

“Svaka od trgovina koje ćete pronaći u HallowTownu može vašem biznisu donijeti drugačiji profit. Možete izraditi nova oružja u Frankovoj kovačnici ili kupiti ljekovite napitke na DetoxBucksu. Vampirski trgovac, Joe Bite Them, pomoći će vam da nabavite nova prazna mjesta za svoj inventar, a dečki iz Bundeve će vas naučiti kako izraditi magične čarolije.

Na kraju, idite u Pumpkin i zamijenite svoje sastojke za još slatkiša!”, navode developeri u opisu igre, a kakav vas gameplay i atmosfera očekuju možete pogledati u ovom videu.

Saona Studios naglašava da je u izradi igre surađivao s tradicionalnim ilustratorima i animatorima, što je rezultirali prekrasnom grafikom crtanom rukom, što je još jedan adut za koji vjeruju da će privući brojne gamere.