Hellblade II prezentiran impresivnim gameplay prikazom

Hellblade II prezentiran impresivnim gameplay prikazom

0

Microsoftova next-gen ekskluziva Senua’s Saga: Hellblade II prikazana u sklopu The Game Awards dodjele nagrada bila je u potpunosti igriva dionica igre. Svi su u čudu mogućnostima next-gena.

The Game Awards je bila prilika da brojni razvojni studiji premijerno prikažu svoju novu igru, međutim, nekoliko dana nakon svečane dodjele nagrada, još uvijek se priča o igri koja je najavljena još 2019. Naime, Microsoft je prvi put prikazao stvarni gameplay nastavka Hellblade serijala, što je malo koga ostavilo ravnodušnim. Radi se o jednoj od prvih igara koje će koristiti novi moderni grafički pokretač Unreal Engine 5, a prvi prikaz istraživanja i borbe izgleda poput animiranog filma.

Microsoft je ranije kupio razvojni studio Ninja Theory i značajno povećao budžet nastavka, koji je i u prvijencu, iako se radi o indie igri kojoj su sami izdali, radilo o orginalnoj akcijskoj avanturi impresivne audio-vizualne prezentacije. Nakon odgledanog isječka, mediji i igrači se slažu kako je Hellblade II jedna od najimpresivnijih nadolazećih igara.

Igru ipak nećemo tako skoro igrati. Izlazak je pomaknut na 2023., a kako će već nova generacija konzola biti u poodmakloj fazi životnog ciklusa, izlazi isključivo za Xbox Series X/S i moderna računala.