Slitterhead je nova horror igra autora Silent Hilla

Slitterhead je nova horror igra autora Silent Hilla

0

Japanski developer Keiichiro Toyama, 1999. godine je za Konami napravio igru Silent Hill i time započeo jednu od najpoznatijih franšiza u svijetu survival horror igara, koja je u međuvremenu čak i ekranizirana u filmovima i TV serijama.


Toyama je prošle godine pokrenuo novu game developersku tvrtku Bokeh Game Studio, a u krvi mu i dalje očito teku kristali koji lede žile jer je predstavio svoju novu igru Slitterhead koja je najavljena na ovogodišnjem Game Awards događanju.

Mada o igri zasad nema nikakvih detalja, očito je da se radi o horroru u kojem će se glavni protagonist (ili protagonisti) naći u svijetu čudovišta skrivenih u tijelima normalnih ljudi, koja će se transformirati iz ljudskih oblika u razne gadosti, poput ogromnih pauka, kao što možete vidjeti u prvom najavnom video traileru dolje.

Kako se čini, igra će biti prilično koncentrirana na akciju, mada su u traileru ti žestoki dijelovi predstavljeni animacijom pa nam nije potpuno jasno kakav će točno biti gameplay, no rekli bismo da se nećete pretjerano baviti rješavanjem zagonetki, već ćete češće lupati po glavama stanovnika.

Nadamo se da će nam Toyama uskoro pokazati malo više detalja o igri i gameplayu, kao i reći kada bi se mogla pojaviti i na kojim platformama.
Vjerujemo da će gotovo sigurno stići na PS5, dok je izlazak na PC i Xbox Series X/S platformama vrlo vjerojatan, jer nekako ne vjerujemo da će ovo biti PlayStation ekskluziva, iako ne bismo stavili ruku u vatru za to.