GTA VI dolazi na jesen iduće godine

GTA VI dolazi na jesen iduće godine

0

Take-Two je u svom posljednjem financijskom izvješću otkrio kada će se šesti nastavak hit igre Grand Theft Auto naći na Ps5 i Xbox Series X/S konzolama, a nešto kasnije i na Windows računalima.

Poznati developer je službeno objavio da je povratak igre Grand Theft Auto VI u Vice City zakazan za jesen 2025.

Prema svemu što smo do sada vidjeli i čuli, GTA VI će biti ogromna igra koja će biti smještena na obalna područja SAD-a, koja uključuju Floridu, ali se zapravo radi o izmišljenoj državi Leonidi i povratku u Vice City.

Radnja će se odvijati u današnje doba, a u glavnoj ulozi naći ženski lik Lucia, koja će nastojati pokoriti svijet organiziranog kriminala, zaraditi brdo love i zabavljati se ludim vožnjama i još luđim noćnim provodima.

Lucia će imati i dečka, poslušnog pomagača u zabavi i kriminalu pa je za očekivati da će to biti osnovni igrivi likovi u igri, mada će biti i mnoštvo drugih.

Čitava područja u kojima se odvija igra biti će potpuno “živa” i interaktivna, što znači da će svi stanovnici, bande, policajci, konobari, striptizete, nevažni prolaznici i druge kolateralne žrtve nasilja imati svoje živote, pa možemo očekivati jedinstveni realni svijet iz kojeg se nitko neće htjeti vratiti kada u njega jednom uđe.

Obzirom na hiperambicioznost developera i sve elemente koji će biti uključeni u gameplay i vizualni izgled, bit će tu puno posla za ispeglati do jeseni iduće godine i nadamo se da kad igra izađe neće biti previše bugova pa da će sljedećih 12 godina svaki drugi dan izlaziti po jedan novi patch, kao što je to bilo slučaj s GTA V.