Trench Tales je horror pucačina iz trećeg lica na temu alternativne stvarnosti

Trench Tales je horror pucačina iz trećeg lica na temu alternativne stvarnosti

0

Developer Talking Drums i izdavač Crytivo, razvijaju singleplayer TPS Trench Tales, neobičnu pucačinu koja se odvija u alternativnoj povijesti s kraja Prvog svjetskog rata u mračnom svijetu kraljevstva Verdena.

Kao što joj naziv govori, igra će vas baciti u rovovske bitke, gdje ćete se obračunavati s neprijateljskim vojskama, ali i nadnaravnim nemrtvim bićima i opakim gospodarima rata, a igrat ćete u liku usamljenog ratnika kojeg su zagonetne sile pozvale u ovo pusto kraljevstvo, s misijom obavijenom velom tajne.

Vaša svrha je razotkriti tajnu zbog koje ste pozvani, suočiti se sa zlonamjernim silama koje su vas dovele ovamo i na kraju pronaći put natrag u vaš svijet.

Igra lijepog izgleda nadahnuta je gotičkim vizualima koji se spajaju sa surovom realnošću ratnih razaranja i kaosom bojnih polja.

U igri ćete imati mogućnost otključavanja niza različitih moći, uključujući sposobnost usporavanja vremena, teleportacije, oslobađanja navale energije i brzog zacjeljivanja rana, koje će vam pomoći u krvavim rovovskim i urbanim bitkama.

Tu su dakako i brojna oružja koja uključuju pištolje, mitraljeze, snajperske puške i teško oružje, a svako je skrojeno za specifične borbene situacije. Robustan sustav prilagodbe omogućuje izmjenu cijevi, kundaka, nišana i rukohvata, povećavajući točnost i stabilnost, a s opcijama kao što su prigušivači i dodaci za smanjenje trzaja možete izraditi personalizirano vatreno oružje, stječući stratešku prednost u borbama.

Developer kaže da je ovo prije svega taktička pucačina, što znači da taktička borba nije samo izbor već i nužnost. Procijenite svoje okruženje, pronađite zaklon i iskoristite neprijateljske slabosti kako biste izašli kao pobjednici. U svakom sukobu morat ćete donositi brze odluke, odabrati pravo oružje i iskoristiti svoje jedinstvene moći da pobijedite neprijatelje.

Igra se trenutno nalazi u sustavu crowdfundinga na Kickstarteru, a zasad je samo poznato da izlazi za PC na Steamu, dok verzija za konzole još nije potvrđena.

Pored toga još nije poznat ni datum kada će izaći, ali prema prvom najavnom traileru čini nam se da je već dugo u izradi pa možda nećemo morati dugo čekati.