GTA Trilogy: Definitive Edition će popraviti zajednica

GTA Trilogy: Definitive Edition će popraviti zajednica

0

GTA trilogija je nedavno izašla, no naišla je na negativne ocjene od igrača i kritike. Modding zajednica se udružila kako bi popravila prebrzo ispečen proizvod.

Rockstar Games je ususret izdavanju remastera trilogije uklonio iz digitalnih trgovina nastavke orginalne trilogije i tako ucrtao put novoj, osvježenoj trilogiji. Također su uklonili brojne neslužbene modove koje je zajednica godinama razvijala i tako poručio da je njihov proizvod, koji je razvijao developer Grove Street Games jedina vizija klasičnog Grand Theft Auta koji igrači trebaju.

Trilogija je napokon izašla, no ne bez kontroverze. Remasteri ne iskorištavaju mogućnosti modernog hardvera, imaju neobično karikaturalnu art direkciju i krcati su s tehničkim problemima i bugovima.

Isti onaj modding community kojeg je Rockstar odbacio, sad se udružio kako bi popravio Definitive Edition i spasio što se spasiti može. Ironično, uspiju li u svom naumu, igrači će početi kupovati trilogiju i donositi dobit Rockstar Gamesu, dok je community to učinio besplatno, iz vlastitog zadovoljstva i za dobrobit igraće zajednice.

Pronašli smo YouTube zapis koji prikazuje neke od najboljih, već gotovih moddova koji popravljaju gomilu sitnica u nedavno izdanom naslovu.