Fortnite ušao u osmu sezonu i donosi Marvelov Carnage skin

Fortnite ušao u osmu sezonu i donosi Marvelov Carnage skin

0

Nova sezona nosi naziv Cubed, te je u centru pozornosti misteriozna kocka Kevin koja je već nekoliko puta uništila otok popularne battle-royale igre.

Operacija Sky Fire je pošla krivo, te su ponovno aktivirane misteriozne kocke zvane Kevin. U nespretnoj operaciji i invaziji, odriješene kocke su pale na otok, gdje su unišile znatan komad poznatih lokacija. Ujedno, kocka je prizvala misteriozna bića koja će biti dio nadolazećeg eventa za Noć vještica, a koje počinje već sredinom idućeg mjeseca.

Nova sezona donosi gomilu novina, novi Battle Pass s poznatim Marvelovim negativcem Carnageom i gomilom skinova i dodataka Epicove produkcije. Tu su i nova oružja, novi zadaci i novi stanovnici otoka, čije su misije sad strukturiranije i složenije za izvršavanje, pa igra traži izvršavanje zadataka s prijateljima, kako bi podijelili obaveze i zasluge.

Fortnite je jedna od rijetkih igara koja uspješno već godinama povezuje online makljažu i kontinuiranu radnju zbog koje igrači iščekuju svaku novu sezonu.

Novi trailer otvara sezonu nastavkom radnje na operaciju Sky Fire, te otkriva novi dio priče drugog poglavlja Fortnitea, ali i još se dogodilo s članom misteriozne sedmorke, a koji je pronađen na dnu oceana na kraju trailera.

Pogledajte i sve što nas očekuje u novoj sezoni, te što sve možete osvojiti kupovinom Battle Passa.