Dying Light 2 oduševio novim trailerom

Dying Light 2 oduševio novim trailerom

0

Nakon dugog čekanja, Dying Light 2 bi konačno trebali zaigrati krajem godine. Netom objavljeni trailer prikazuje nove trikove, načine kretanje i borbu koji nastavak donosi.

U sklopu Microsoftove predkonferencije, prikazan je novi gameplay trailer za nadolazeću survival igru iz prvog lica Dying Light 2.

Radi se o nastavku postapokaliptične parkour zombie survival avanture, koja je pokupila izrazito pozitivne reakcije igrača.

Nastavak je najavljen još 2018. na Microsoftovoj E3 press konferenciji, za što je i sam razvojni studio naknadno izjavio da je najava bila ishitrena i prerana, te poslali notu izvinjenja budući da nisu ispoštovali svoj inicijalni rok za izdavanje na proljeće 2020. Ipak, tvrde da igra nije zapela u razvoju, već da im je trebalo više vremena da implementiraju sve ideje. A ideja je mnogo, što potvrđuje i netom objavljeni trailer koji pokazuje brojna unaprijeđenja i nove mehanike koje donosi nastavak.

Kako sve novosti izgledaju u praksi će vam najbolje dočarati novi trailer.

Grafički predivan Dying Light 2 je zakazan za izlazak 7. prosinca ove godine za PC, te PlayStation i Xbox konzole obje generacije. Čini se kako je ovaj put datum izlaska “zapisan u kamenu”.