Došao mod koji Cyberpunk 2077 stvarno čini futurističnim

Došao mod koji Cyberpunk 2077 stvarno čini futurističnim

0

Znanstveno-fantastični RPG Cyberpunk 2077 od CD Projekt Reda čini se kao igra koja vrišti za letećim automobilima. GTA 5 Online pokazao nam je koliko leteći auti mogu biti zabavni, ali čini se da CD Projekt Red nije istog mišljenja. Na svu sreću, Cyberpunk 2077 podržava modove pa se tako našla osoba koja je preuzela stvari u svoje ruke i napravila mod koji vam omogućava upravo to, da letite automobilima.

Piše: Robert Barbir

Ceste?  Gdje mi idemo tamo nam ne trebaju ceste. Ovaj mod za Cyberpunk 2077 konačno donosi Back to the Future fantaziju o letećim automobilima i motociklima. Mnogi će se još uvijek sjećat u kojem stanju nam je predstavljen Cyberpunk 2077, no možemo potvrditi da je naslov sada u puno boljem stanju nego što je bio kad je prvi put izašao. Bez obzira na sve svoje nedostatke, a još uvijek ih ima, svejedno se radi o jednom od najboljih RPG-ova na tržištu. Međutim, nekako nam se svima činilo da fale leteći auti. Naši preci imali su visoka očekivanja od nas, pa su tako bili mišljenja da će leteći auti biti svakodnevica još 2000. godine. Nažalost njihove projekcije nismo baš ostvarili, a nije ni ekipa iz CD Projekt Reda. Na svu sreću, modder Jack Humbert, uzeo je stvari u svoje ruke i popravio situaciju.

Postoji toliko cool modova za Cyberpunk 2077, da bi to trebao biti zaseban članak, ali ovaj mod smo izdvojili jer će vjerojatno privući veliku pažnju obožavatelja. “Let There Be Flight” ne samo da dodaje nešto što su mnogi čekali otkako je igra izašla, čini to besprijekorno. Radi se o veoma kvalitetno izrađenom modu, a ako nam ne vjerujete potičemo vas da se sami uvjerite u to.

Najbolji prikaz ovog moda će vam zasad dati YouTuber LastKnownMeal. U prilogu smo vam priložili njegov video u kojem možete vidjeti kako izgleda let iznad Night City-a. LastKnownMeal je također pretpostavio da će mnogi biti zainteresirani za ovaj mod, pa je bio dovoljno dobar da u svom videu prikaže i način kako ga instalirati. Sad već pričamo o 2077. godini.