Ghost of Tsushima dobiva Director’s Cut

Ghost of Tsushima dobiva Director’s Cut

0

Nekoliko dana nakon što je Sony objavio da Death Stranding dobiva svoj Director’s Cut, došle su prve glasine da i njihova druga uspješnica dobiva isti tretman.

Američki odbor za dobno usklađivanje igara ESRB, odobrio je igru Ghost of Tsushima: Director’s Cut za PlayStation 4 i PlayStation 5 igraće konzole. Radi se o drugom Director’s Cut izdanju iz Sonyeve tvornice igara, a vijest dolazi nakon nedavne objave trailera za Death Stranding Director’s Cut, također za PlayStation 5 konzolu.

Čim je prošlo odobrenje, počela su razna nagađanja o Director’s Cut inačici. Ghost of Tsushima je zasad dobila tek PlayStation 5 zakrpu, uz koju se igra izvodi u 60 sličica u sekundi. Vjeruje se da će osim te promjene, Director’s Cut za novu konzolu dolaziti s osvježenim vizualima i podrškom za Ray-tracing. Također, igra će izaći potpuno lišena bugova i sa svim zakrpama, te uz dodatak kasnije izdane besplatne kooperativne avanture Ghost of Tsushima: Legends, koja donosi sistem klasa i novu radnju za četiri igrača.

Novo izdanje igre, trebalo bi uključivati i navodnu ekspanziju Ghost of Ikishima, o kojoj se tek nedavno počelo šuškati. Radi se o samostalnoj ekspanziji nešto kraćeg trajanja od osnovne igre, nastale po uzoru na Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, koji je također donio novu PlayStation 5 avanturu u već prokušanu Spider-Man formulu. Ghost of Ikishima donosi novu radnju i novo područje za istraživanje, uz novu opremu i stilove borbe.

Nagađa se da će Sony objaviti vijest o izlasku u nekoj od narednih State of Play konferencija, već ovog ljeta.