Disney Speedstorm je novi karting hit

Disney Speedstorm je novi karting hit

0

Tvorci Asphalt serijala u suradnji s Disneyom i Pixarom su predstavili potpuno besplatnu karting trkačinu, koji bi se regularno trebao nadograđivati novim sadržajem.

Razvojni studio koji je zanat “ispekao” na cijenjenom mobilnom serijalu Asphalt, ima pune ruke posla želi li do ljeta isporučiti najavljenu online karting igru Disney Speedstorm. U suradnji s Disneyom i Pixarom, najuspješnijim kompanijama za produkciju animiranih filmova, predstavljaju next-gen trkačinu u kojoj ćemo se naganjati s Miki Mausom, Paškom Patkom, Jack Sparrowom, Mulan i drugim likovima iz Disneyevog golemog univerzuma. Veliki će naglasak biti na borbi i power-upovima, a developer najavljuje više akcije od uobičajenih predstavnika karting žanra. Mape će također biti smještene u scenografije popularnih animiranih i igranih filmova. Budući da Disney već više od osamdeset godina proizvodi dugometražne animirane filmove, developeri imaju materijala za brojne predstojeće godine razvoja igre.

Gameloft je inspiraciju za igru pronašao u dva popularna žanra, kartingu i battle-royale igrama. Žele ponuditi besplatnu igru koju će stalno nadograđivati novim sadržajima, a model financiranja će zasnovati na Battle Pass sezonskim propusnicama, kozmetičkim dodacima i novim likovima.

Disney Speedstorm bi trebali zaigrati već ovog ljeta, na PC-u i svim popularnim konzolama. Razvojni studio je obećao cross-platform igranje, što znači da ćete igru moći zaigrati s prijateljima i obitelji nevezano uz njihov izbor platforme.