Diablo IV i Overwatch 2 odgođeni barem do 2023.

Diablo IV i Overwatch 2 odgođeni barem do 2023.

0

Zbog problema u razvoju i čestim izmjemana menadžmenta, najveće Blizzardove uzdanice su odgođene najmanje do 2023. godine.

Svaka Blizzardova igra generira ogroman hype i obožavatelji računalnih igara ih čekaju kao ozeblo sunce. Radi se o fantastičnim i dotjeranim igrama čiji razvoj Blizzard njeguje i godinama nakon izlaska, izdaje zakrpe, novi sadržaj, balance patcheve, sezonske evente i druge značajke.

Ništa drugačije nije ni s očekivanim nastavcima igara Diablo i Overwatch, koji su trebali izaći iduće godine. Međutim, zbog čestih izmjena menadžmenta u Blizzardu, ali i drugih problema unutar kompanije, Activision Blizzard je odlučio odgoditi igre barem do 2023., iako nisu precizirali novi datum izlaska.

Loše je za igru kad upadne u tzv. developerski pakao, pa izdavači žele hladne glave pristupati ovom problemu i nastoje ga riješiti uz manje odgode, ali da igra ispadne baš onakva kakvom je igrači priželjkuju i sukladno visokim standardima koje je kompanija postavila svojim ranijim radovima. Kod Blizzarda je ta ljestvica postavljena iznimno visoko.

Koliko god željeli igrati nastavke naših omiljenih igara što prije, isto tako želimo da se Blizzard presloži u čvrstu i pouzdanu kompaniju, te izbaci na tržište gotove i besprijekorno kvalitetne igre.