Elden Ring: Pogledajte prvi video gameplaya u trajanju od 15 minuta

Elden Ring: Pogledajte prvi video gameplaya u trajanju od 15 minuta

0

Akcijski RPG u svijetu koji je kreirao pisac Igre prijestolja George R.R. Martin dobio je svoj prvi video trailer gameplaya koji morate pogledati jer je doista spektakularan.

Elden Ring je jedna od najiščekivanijih igara u posljednjih nekoliko godina i odvest će vas u svijet pod nazivom Lands Between u kojem ćete lutati, izvršavati misije vrlo šarolikog tipa, skupljati resurse, boriti se protiv svakakvih likova, stvorenja i čudovišta korištenjem oružja i specijalnih moći te uživati u dizajnu fantastičnog svijeta koji su kreirali pisac Game Of Thronesa George R.R. Martin i autor Souls serijala Hidetaka Miyazaki.

Obzirom da dobar dio ideje leži na R.R. Martinu, ne čudi što je epska priča zamišljena kao višeslojna, odnosno podijeljena u razne segmente, kako geografski i po likovima koje ćete susretati ili mlatiti, tako i po načinima gameplaya.

Kako bi vam igranje bilo još zanimljivije, tu će biti i multiplayer u kojem ćete se moći povezivati s drugim igračima i putovati ovim fantastičnim svijetom u društvu, a kako nam se po prvom gameplay videu čini, doživjet ćete doista nezaboravno iskustvo, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Jedna od cool stvari koje smo odmah zamijetili su borbe u društvu “astralnih suboraca“, odnosno nekakvih vaših duhova koje ćete moći slati na neprijatelje kako bi obavili prljavi posao za vas.

Ono što se iz ovog videa ne vidi je težina igranja, jer se pomalo pribojavamo da ne bude previše u stilu Soulsa, jer bi to u protivnom moglo privući samo najzagriženjije fanove. Nekako s nadamo da su developer From Software i izdavač Bandai Namco igru namijenili čim širem profilu igrača, pa ćemo se više baviti istraživanjem fenomenalnih predjela nego grčevito boriti za puki život uz minimum save pointova.

Igra izlazi 25. veljače 2022. na Sonyevim i Microsoftovim konzolama zadnje i prošle generacije te na PC-u.