Poboljšajte svoje igranje optimizacijom PlayStation DualSense Edge kontrolera

Poboljšajte svoje igranje optimizacijom PlayStation DualSense Edge kontrolera

0

Sony je objavio nekoliko zanimljivih video filmova u kojima možete saznati kako optimizirati DualSense Edge kontroler za igranje naslova God of War Ragnarök, FIFA 23 i Destiny 2.


U osnovi se radi o Sonyevim savjetima i trikovima o tome kako optimizirati PlayStation DualSense Edge kontroler kako biste dobili najbolju moguću igru. Savjete i trikove pružaju dizajneri, programeri i producenti iz studija Santa Monica Studio, EA Sports i Bungie koji otkrivaju strategije specifične za igru kako biste iskoristili puni potencijal Sonyevog kontrolera za PS5 konzolu u ovim popularnim naslovima.

U God of War Ragnarök, želite pomicati lik prilično brzo, posebno usred borbe, tako da sam lijevu analognu palicu postavio na Quick postavku, a napravio sam obrnuto od toga na desnoj analognoj palici, koja se koristi za kretanje kamere, nišanjenje, itd, navodi dizajner Mihir Sheth iz Santa Monica Studija.

Upravljač DualSense Edge uvelike je pomogao mojoj igri u obrani u FIFA 23, jer mogu lakše držati “Running Jockey” aktivnim (L2 + R2) dok aktiviram “Teammate Contain” ili switcham igrače pomoću novih gumba za povratak (kao L1 i R1). Imati dodatne tipke na stražnjoj strani kontrolera i personalizirati ih naredbom koju želite može postati neprocjenjivo kada igrate odlučujuću FUT Champions utakmicu ili suparnički derbi u načinu karijere, ističe Thomas Caleffi, producent gameplaya u EA Sportsu.

Kao velika obožavateljica PvP modova u Destinyju 2 kao što su Iron Banner i Scorched, mogućnost mapiranja željenih postavki kontrolera olakšava prilagođavanje mom specifičnom stilu igre. Ako idem u Scorched, želim kaos. S različitim opcijama na prednjoj i stražnjoj strani kontrolera, to je više personalizirano iskustvo i ta personalizacija znači više načina za igru, navodi Liana Rupert, voditeljica zajednice, Bungie.

Ne znamo hoće li vam ovi savjeti doista poboljšati igru, no dobro je znati da se Sony trudi podići igračima iskustvo na višu razinu. Nitko ne želi biti topovsko meso ako postoje načini na koje vam kontroler može pružiti bolji gameplay, zar ne?