Cyberpunk budućnost je super ako se obogatite u igri Nivalis

Cyberpunk budućnost je super ako se obogatite u igri Nivalis

0

Dobrodošli u Nivalis! Uspjeti u ovom cyberpunk gradu nije lako. Bande vam žele izvaditi organe, potrošnja zraka se naplaćuje, a i serijski ubojica luta ulicama. Ako ovdje želite udobno živjeti, morate se pod hitno obogatiti.


Developer ION LANDS i izdavač 505 Games najavili su zanimljivu igru koja miksa RPG, avanturu i simulaciju u svijetu cyberpunk grada budućnosti, vizaliziranu u specifičnom grafičkom “voxel” stilu.

U gradu Nivalisu koji atmosferom pomalo podsjeća na Blade Runner s realističnom vremenskom simulacijom i ciklusima noći i dana, sami birate što ćete raditi, no cilj vam je čim prije pokrenuti biznis kako biste se izdvojili od običnog puka koji živi vrlo teško.

Morate početi s malim, primjerice otvoriti štand s rezancima, malo po malo skupljati lovu i ulagati je u nove poslove poput otvaranja bara, restorana ili čak noćnog kluba. Cilj vam je da na kraju posjedujete čitav noćni život u Nivalisu, čime ćete steći veliku moć. Kako biste došli do tog cilja upoznavat ćete čudne likove, sklapati prijateljstva i iskusiti sva čuda, ali i opasnosti ovog cyberpunk grada.

Uz to ćete imati mogućnost ukrašavanja svojeg doma novim namještajem, istraživati grad vlastitim brodom, a možda čak pronađete i ljubav.

Igra Nivalis izlazi iduće godine za PC platformu, a biti će dostupna na Steamu i u Epic Games Storeu.
Kakva joj je atmosfera i kako se igra možete vidjeti u ovom video traileru.