Call of Duty: Vanguard donosi novi battle royale

Call of Duty: Vanguard donosi novi battle royale

0

Nećemo tako skoro dobiti nove informacije o ovogodišnjem Call of Dutyu. Activision je odlučio preskočiti E3 šušur i izdati informacije o novom CoD-u u zasebnom eventu krajem ljeta. Ipak, informacije cure…

U današenjem digitalnom dobu, teško je sakriti bilo kakvu informaciju, a pogotovo ne na igru na kojoj radi gotovo dvije tisuće ljudi. Čak toliko ljudi u razvoju radi na novoj iteraciji Call of Duty serijala koji obuhvaća novu igru sa singleplayer kampanjom, multiplayerom i zombijima, te potpuno osvježeni i novi Warzone mod.

Kako doznajemo, novi Call of Duty nosi podnaslov Vanguard, te vraća serijal u razdoblje Drugog svjetskog rata, i to na pacifičko bojište. Moglo bi se slobodno reći da je igra svojevrsan nastavak WW2 izdanog prije četiri godine.

Igru razvija Sledgehammer Games, veteran razvoja CoD-a, ali i drugi studiji koji će pomoći u izradi drugih komponenti igre, poput multiplayera ili zombi moda.

Posljednje curenje vijesti upućuje na to da Activision priprema potpuno novi Warzone mod, koji izlazi usporedno s novom igrom. Donijeti će potpuno novu i puno veću mapu, koja će primiti više igrača koji će na raspolaganju imati razornije naoružanje i puno više vozila. Call of Duty: Vanguard će koristiti novi IW engine, kojeg je koristio i novi Modern Warfare, mnogima omiljeni nastavak u serijalu.

Igru možemo očekivati u studenom, što je uobičaj vremenski okvir izlaska CoD-a, dok će predstavljanje biti tek krajem ljeta. Activision će kroz postojeći Warzone progurati neke ideje, pa ukoliko se svide igračima, integrirati ih u konačnu igru.