Call of Duty: Vanguard dobio nekoliko zanimljivih teasera

Call of Duty: Vanguard dobio nekoliko zanimljivih teasera

0

Activision je u suradnji s “content creatorima” izdao teasere za novi Call of Duty u trajanju od tek pet sekundi, ali dovoljno da privuku pažnju cijele igraće industrije.

Službeno otkrivanje novog Call of Duty nastavka očekujemo u četvrtak 19. kolovoza, kad će biti prikazan foršpan u punoj dužini.

Kroz istu online konferenciju, dobit ćemo nove informacije o kampanji, novoj Warzone mapi i tematici, te sve detalje koji bi zainteresirane igrače mogli interesirati.

Ono što je poznato je da očekujemo igru naziva Call of Duty Vanguard, punokrvni next-gen Call of Duty koji nas iznova odvodi u Drugi svjetski rat. Ovaj put će akcija biti još frenetičnija od WW2 nastavka od prije koju godinu, a borit ćemo se na nekoliko fronti, uključujući pacifičku i afričku frontu, te Rusiju, što je promaklo developerima u prošlom nastavku.

Activision je angažirao najpopularnije kreatore sadržaja na društvenim mrežama, koji putem Twittera već danima dijele kratke, petosekundne video zapise koji golicaju maštu igračima i prikazuju razne fronte i scenarije.

Posljednji teaser je sakriven u samu igru. Naime, pobijedite li meč u Warzone battle-royale modu, posljednjeg igrača u timu će snajperom “skinuti” ruska vojnikinja. Ili partizanka? Pogledajte sami i zaključite.