Call of Duty javno sramoti cheatere 

Call of Duty javno sramoti cheatere 

0

Najnovija sezona CoD: Modern Warfare II i peta sezona CoD: Warzone objavljena ovog tjedna, donosi ažuriranje koje uključuje dodatak Ricochet sustavu protiv varanja.


Kada Ricochet otkrije i ukloni problematičnog igrača, igra će obavijestiti sve u meču o takvoj pojavi izravno u kill feedu. To će svim igračima dati do znanja da su imali posla s varalicom i da su Activisionovi sustavi uspjeli uočiti tu osobu i izbaciti je iz igre.

Igrači podržavaju ovo ažuriranje od strane tima Ricochet, koji je isprobavao sve vrste taktika da se bori protiv cheatera koji kvare igru mnogim igračima COD igara.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Call of Duty je između ostaloga onemogućio cheaterima da vide neprijatelje i oduzimao im je oružje, a u novije vrijeme Ricochet raspoređuje klonove pravih igrača protiv otkrivenih varalica. Ako potencijalni cheater stupi u interakciju s jednim od ovih klonova, očito će pokazati da vara.

Mada je teško pobijediti u ratu protiv cheatera, ovi potezi će odbiti barem dio varalica da nam ne kvare igru pa najnoviji potez Activisiona toplo pozdravljamo.