Avatar: Frontiers of Pandora je FPS fenomenalnog izgleda

Avatar: Frontiers of Pandora je FPS fenomenalnog izgleda

0

Ubisoft je objavio 4K trailer igre Avatar: Frontiers of Pandora, akcijske avanture iz prvog lica u kojoj ćemo u ulozi Na’avija braniti Pandoru od najezde beskrupuloznih pripadnika RDA korporacije.

Dok čekamo nove informacije o idućem Avatar filmu redatelja Jamesa Camerona čije snimanje je više puta započinjalo i prekidano, a izlazak napokon potvrđen za prosinac 2022. godine, stiže nam prvi video trailer igre Avatar: Frontiers of Pandora, koja bi se također trebala pojaviti iduće godine, vjerojatno nešto prije filma.

Radnja igre koju za Ubisoft radi Massive Entertainment u suradnji s Lightstorm Entertainmentom i Disneyem, neće biti direktno vezana uz predstojeći Avatar 2 film, već će pratiti zbivanja na Zapadnoj granici, do sada nikad viđenom dijelu Pandore. Igra će biti akcijska avantura iz prvog lica (FPS), a u njoj ćete igrati u liku pripadnika vanzemaljske rase Na’vi koja nastanjuje mjesec Pandoru i bori se protiv RDA korporacije (ljudi).

Sudeći prema prvom traileru koji možete gledati u 4K rezoluciji, developeri su se jako potrudili oko vizualnog identiteta igre, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Zasad je teško reći hoće li igra izgledati tako lijepo i iz perspektive aktivnog igranja pa s nestrpljenjem čekamo prvi video gameplaya. U međuvremenu, dok čekamo više informacija i materijala o ovom naslovu koji se radi za PC i nove generacije konzola, predlažemo vam da pogledate i službeni video trailer filma Avatar 2 pa ga možete usporediti s trailerom igre i reći nam biste li radije posjetili Pandoru odlaskom u kino ili u svoj gaming brlog.