Autori Bioshocka iduće godine lansiraju FPS Judas

Autori Bioshocka iduće godine lansiraju FPS Judas

0

Gamedeveloperski studio Ghost Story Games iduće će godine izdati narativni FPS Judas, koji je prvi puta najavljen 2022. godine.


Igra koja dolazi na PS5, Xbox Series X/S i PC platforme stavit će vas u ulogu tajanstvene protagonistice po imenu Judas koja se nalazi u svemirskom brodu koji se raspada.


Jedina šansa za preživljavanje vam je sklapanje ili raskidanje saveza s najgorim neprijateljima, likovima pomalo bizarnog izgleda i otkvačenog ponašanja koji se uklapaju u potpuno otpičenu atmosferu i ludi dizajn prostora u kojima se odvija radnja.


Mada je u osnovi ovo pucačina iz prvog lica, autori je nazivaju narativnom akcijskom RPG avanturom koja se uz akciju oslanja i na složenu i razrađenu priču koju ćete otkrivati tijekom napredovanja.


“Pokrenuli smo Ghost Story Games kako bismo nadogradili naslijeđe System Shocka 2, BioShocka i BioShocka Infinite,” rekao je Ken Levine, predsjednik i kreativni direktor. “S Judas smo stvorili potpuno novi svijet i skup likova istražujući različite pristupe narativnim pucačinama iz prvog lica za jednog igrača.”


Ghost Story Games je zapravo rebrandirani studio Irrational Games, koji stoji iza velikog borja uspješnica kao što su System Shock 2, Freedom Force, Tribes: Vengeance, Freedom Force vs the 3rd Reich, SWAT 4, Bioshock, Bioshock Infinite, BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One i BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two.


Obzirom da je iza njih i veliki broj otkazanih naslova koji uključuju Division 9, The Lost, Freedom Force 3 i Monster Island, ne možemo sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da će Judas doista biti lansiran iduće godine, no nadamo se da će projekt uspješno izgurati, jer nam se čini jako obećavajući, barem sudeći prema ovom video traileru.