Izašao The Invincible, igra temeljena na SF knjizi Stanislava Lema

Izašao The Invincible, igra temeljena na SF knjizi Stanislava Lema

0

The Invincible, igra u prvom licu koju je razvio Starward Industries, a objavio 11 Bit Studios, temeljena na kultnom romanu pisca znanstvene fantastike i poljskog futurologa Stanislawa Lema, izašla je na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama.


U ovoj akcijskoj avanturi igrat ćete kao visokokvalificirana, oštroumna astrobiologinja po imenu Yasna.

Upleteni u svemirsku utrku, vi i vaša posada završite na neistraženom planetu Regis III, a znanstveno putovanje brzo se pretvara u misiju potrage za izgubljenim članovima posade.

U igri ćete u zapanjujućim i pomalo jezivimm krajolicima tražiti posadu, istraživati okoliš, a od jedine pomoći će vam biti vaš Astrogator, uz čiju pomoć ćete skupljati izgubljene dijelove i otkrivati najveću prijetnju čovječanstvu.

Osim istraživanja i komunikacije s ljudima i robotima za koje nikada nećete znati imaju li prijateljske ili neprijateljske namjere, koristiti ćete razne alate, poput telemetra ili trackera i vozite vozilo kroz zadivljujući krajolik koji pomalo podsjeća na Mars igri koju nazivaju retro futurističkoj.

Ako ste ikada čitali Lema, najpoznatijem po romanu Solaris, znate da vas čeka malo pomaknuta stvarnost u kojoj ništa nije onako kako se isprva čini, što je dovoljno dobar razlog da kupite ovu igru i pokušate otkriti tajne Regisa III.