Prijavite se za PS5 i PS4 beta testiranje igre Predecessor

Prijavite se za PS5 i PS4 beta testiranje igre Predecessor

0

Omeda Studios najavljuje zatvoreno beta testiranje za svoju multiplayer igru u trećem licu s MOBA elementima pod nazivom Predecessor koje započinje 5. prosinca za korisnike PS5 i PS4 konzola.


U igri Predecessor petočlani timovi udružuju se u borbi dok se bore za slavu na bojnom polju protiv neprijateljskih heroja na mapi koja sadrži interaktivnu džunglu, epska čudovišta i više.

U svakom meču svaki igrač kontrolira svog odabranog heroja koji ima svoje jedinstvene sposobnosti i dizajn, što znači da postoji heroj koji odgovara svačijim stilom igre.
Heroji ostvaruju ciljeve kako bi skupili zlato rušenjem tornjeva ili uništavanja neprijateljskih heroja. Kako heroj skuplja više zlata, može kupiti predmete iz trgovine koji utječu na njegove heroje na zanimljive načine, omogućujući im primjerice da se teleportiraju na nove lokacije, postanu nevidljivi, zamrznu vrijeme i još mnogo toga.


Predmeti također omogućuju heroju da postane moćniji (snaga, brzina napada, zdravlje i razni drugi atributi), za razliku od većine MOBA igara, Predecessor vas odmah stavlja u srce akcije.
Tijekom PlayStation Closed Bete, igrači će imati izbor između preko 30 različitih heroja sa svojim prepoznatljivim karakteristikama i ulogama.


Playstation Closed Beta počinje 5. prosinca 2023. i dostupna je svim igračima iz Sjeverne Amerike i Europe na PS4 i PS5, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

Sav napredak tijekom PlayStation Closed Bete bit će zadržan i igrači će moći uživati u svojim postignućima i otključanom sadržaju nakon što igra bude objavljena.