Atmosferični i uznemirujući horror Scorn dolazi na PS5

Atmosferični i uznemirujući horror Scorn dolazi na PS5

0

Mračna horror avantura iz prvog lica Scorn koju su razvili developeri srpskog studija Ebb Software, nakon što je zabilježila veliki uspjeh na PC i Xbox platformama, dolazi ove jeseni na PS5 platformu.


Igra će po svim sadržajima u gameplayu biti potpuno ista kao na PC-ju i Xboxu, no na PS5 konzoli, odnosno na DualSense kontroleru će imati  vibracije koje će odgovarati specifičnim događanjima u igri.

Ako vam nije poznato, Scorn je smješten u košmarni svemir čudnih oblika te će vas odmah podsjetiti na atmosferu Alien filmova, što je namjerno, jer su developeri bili inspirirani djelima umjetnika H. R. Gigera, koji je zaslužan za vizualni dizajn prva tri filma.

Igrač će se naći izoliran i izgubljen u mračnom uznemirujućem svijetu, gdje će istraživati različite međusobno povezane regije na nelinearan način, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Svaka lokacija sadrži vlastitu temu (priču), zagonetke i likove, a tijekom igre otvarat ćete nova područja, stjecati različite skupove vještina, oružja, razne predmete i pokušavati shvatiti prizore koje ćete pronalaziti.

“Igrači ulaze u košmaran i groteskan svijet u kojem učenje pravila i manipuliranje ostavljenim strojevima neće samo otkriti istinu iza tajni, već i ključ preživljavanja”, navodi developer u opisu igre i dodaje da će igrači morati razmišljati o tome kada se boriti, a kada se skloniti.

Igra je na PC-u i Xbox ukupno imala više od 2 milijuna igrača pa ne sumnjamo da će na plejki osvojiti još koji milijun.