Upoznajte ubojitu Cherry, seksi Androida s ljudskom dušom

Upoznajte ubojitu Cherry, seksi Androida s ljudskom dušom

0

Developer Subcult Joint i izdavač Rogue Games, razvijaju ultranasilnu platformsku igru Cookie Cutter za PC, u kojoj ćete upravljati seksi androidom koji predstavlja spoj visoke tehnologije i ljudske smrtne duše.

Unutar mračnog i hladnog laboratorija skrivenog duboko ispod površine zloglasne Megastrukture, mehaničar Raz traži svog nestalog prijatelja doktora Shinjija Fallona, ali umjesto njega pronalazi uništeni laboratorij i devastiranog androida koji se budi iz sna. Ona se zove Cherry.

U igri Cookie Cutter igrat ćete kao zgodna, ljutita i nabrijana punk rock androidica, čijeg je tvorca i ljubav života, doktora Shinji Fallona oteo psihopat.

Uz malu pomoć Razove mehaničke stručnosti, Cherry će postati ultimativni ubojica.

Opaki android pun bijesa u ljubavnoj potrazi za Shinjijem će trčati, skakati, istraživati i probijati se kroz stalno promjenjiv i ručno ilustriran crtani svijet, razbijajući svakoga tko mu stane na put, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Od igrača će se tražiti da istraži prekrasni distopijski svijet, bori se protiv najluđih neprijatelja i ogromnih bossova dok stvara savezništva s velikom grupom vrhunskih likova. Doživjet ćete vizualno zapanjujuću avanturu ispunjenu ludim oružjem, humorom i intuitivnim gameplayem, otključavati veliki broj novih sposobnosti i otpičenih oružja poput motornih pila, plazma topova, mehaničkih šaka i motocikala modificiranih za ubijanje.

Možda najbolju reklamu za igru donosi developer koji kaže da je inspirirana japanskom mangom, filmovima Quentina Tarantina i djelima H.P. Lovecrafta.

Zasad nije poznato kada bi se igra mogla naći u prodaji, ali si je možete staviti na listu želja na Steamu.