Arnold Schwarzenegger najavljuje World of Tanks Holiday Ops

Arnold Schwarzenegger najavljuje World of Tanks Holiday Ops

0

Jedna od najuspješnijih online igara s aktivnom zajednicom u Hrvatskoj i s više od 160 milijuna igrača u svijetu, World of Tanks, za ovogodišnje izdanje eventa Holiday Ops 2022. pripremila je posebno iznenađenje – gost je ni manje ni više nego legendarni glumac Arnold Schwarzenegger.

World of Tanks besplatna je online igrica za više igrača, dostupna na osobnim računalima, na sustavima Windows, Mac i Steam. Igra je posvećena borbama tenkova u 20. stoljeću, a iznimno je važna taktika i razvoj strategije. World of Tanks nudi preko 40 mapa za borbu povijesnih tenkova u razdoblju od 1 i 2 svjetskog rata te preko 600 tenkova u 5 različitih vrsta igre. Ako još niste zaigrali ovu igru, Holiday Ops 2022. je idealna prilika da zakoračite u najzanimljivije doba u godini u gaming industriji. Čekaju vas brojna iznenađenja, dodatni bodovi, blagdansko raspoloženje i još mnogo toga.

Posebno za naše tržište World of Tanks ima i ekskluzivni promo kod CROTENK22 za nove igrače iz Hrvatske koji donosi dodatne stvari u igri.
Upišite kod na worldoftanks.hr prilikom registracije i dobiti ćete njemački premium tenk Pz.Kpfw. III Ausf. K, 3 dana premium računa, 100k kredita, 4 Hrvatske zastavice za svoj tenk i još par iznenađenja. I naravno možete podijeliti kod s prijateljima.