ArcheAge 2 dolazi na PC, PS5 i Xbox. Pogledajte prvi trailer

ArcheAge 2 dolazi na PC, PS5 i Xbox. Pogledajte prvi trailer

0

Kakao Games i XLGAMES objavili su prvi trailer svojeg željno iščekivanog MMO nastavka, ArcheAge 2.


Nastojeći proširiti ono što su igrači voljeli u prvom dijelu izdanom 2013. godine, developeri žele ponuditi novu sandbox MMORPG avanturu u otvorenom svijetu golemog kontinenta Aurorije, koji ćete istraživati kopnom, morem i zrakom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Za razliku od prvog dijela koji je bio ograničen na PC računala, nastavak će stići i na konzole, odnosno na PS5 i Xbox Series X/S.
Igra pokretana Unreal Engineom 5 obećava žestoku borbu prepunu akcije oživljenu spektakularnim vizualnim prikazima, a osim borbe developeri poboljšavaju sustav trgovine tako da igrači mogu obavljati kupnje sami, u timovima ili u raidovima.

ArcheAge 2 će igračima ponuditi da osvajaju vlastiti teritorij, vode ratove i izravno utječu na ekonomiju unutar igre. Od lansiranja, prvi dio ArcheAgea je prikupio više od 20 milijuna registriranih korisnika u 64 zemlje, pa Kakao Games i XLGAMES neće imati ništa protiv ako ovaj nastavak barem ponovi taj uspjeh.

Igra se još uvijek nalazi u ranoj fazi razvoja i na njoj radi više od 100 developera, a XLGAMES očekuje da će izaći 2024. godine.