Zgrabite mobitel i pripremite se za Snapdragon ESL Pro Series

Zgrabite mobitel i pripremite se za Snapdragon ESL Pro Series

0

Otvorene su prijave za Snapdragon ESL Pro Series, potencijalno najveće multi-genre mobilno e sport natjecanje.

Piše: Robert Barbir

Za neke mobilne igrače konačno je došlo vrijeme. Najavljen je početak prve sezone Snapdragon ESL Pro serije. Tijekom posljednje tri godine, ESL je radio na razvoju mobilne esport scene, stvarajući prilike za nove igrače i veterane. Sada se stvari šire na više naslova igara i razina natjecanja.

Bilo solo ili sa svojom ekipom, pripremite se na skakanje, tučnjavu, borbe i utrke na natjecanjima. Svaka regija ima svoj skup igara, s odabranim naslovima koji nude prilike za penjanje na ljestvici i uspon na Snapdragon Mobile Challengeu.

Svrha Snapdragon Mobile Challenga je dokazati tko je najbolji od najboljih u svojoj regiji. Tijekom nekoliko tjedana natjecanja, vrhunski timovi će dokazati tko zaslužuje priliku natjecati se osobno i uživo za titulu prvaka Snapdragon Mobile Challengea.

Novčane nagrade iznose preko 2 milijuna američkih dolara i priznanja su također solidna, no ESL tvrdi da za neke prvake putovanje tu neće završiti. Također najavljuju Snapdragon Mobile Masters – posljednju stanicu na globalnom putu izvrsnosti mobilnog esporta. Više detalja bit će objavljeno u nadolazećim mjesecima, stoga svakako preporučujemo da pratite njihovu službenu stranicu.

Prijave za Snapdragon Mobile Open od sada su aktivne, stoga uzmite svoj telefon i pripremite se za prvi korak na ovom novom esport putovanju. Dobrodošli u budućnost mobilnog esporta.