Xbox lansira svoje 4 popularne igre na PS5, PS4 i Nintendo Switch platforme

Xbox lansira svoje 4 popularne igre na PS5, PS4 i Nintendo Switch platforme

0

Microsoft Xbox je najavio da četiri fanovima omiljene Xbox igre ovog proljeća stižu na Nintendo Switch i Sony PS5/PS4 platforme. Studiji koji su napravili te popularne igre  uspješno su ih konvertirali za igranje na Sonyevim i Nintendovim konzolama.

Igre koje stižu s Xboxa na PS5, PS4 i Switch su:

Pentiment – Igra Obsidian Entertainmenta, narativna pustolovna igra s  vizualnim stilom inspiriranim samom poviješću, dolazi na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 22. veljače.

Hi-Fi RUSH – Akcijska igra temeljena na ritmu u kojoj se svijet sinkronizira s glazbom koju  su razvili Tango Gameworks i Bethesda Softworks dolazi na PlayStation 5 19. ožujka, a prednarudžba je moguća unaprijed putem digitalnih kanala PlayStationa 5 22. veljače .

Grounded – Također od Obsidian Entertainmenta,  avantura preživljavanja s 20 milijuna igrača stiže na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 16. travnja. Cross play bit će podržan na Xboxu, PlayStationu, Nintendo Switchu i PC-ju.

Sea of Thieves – Avanturistička igra od Rarea, stiže na PlayStation 5 30. travnja, a igrači PlayStationa 5 je od danas, 22. veljače, mogu dodati na listu želja. Nakon što je igra okupila zajednicu s više od 35 milijuna igrača iz cijelog svijeta, podrška za cross play ​​za Xbox, PlayStation i PC omogućit će igračima da dožive epske gusarske avanture s prijateljima na više platformi.