Who Pressed Mute on Uncle Marcus je nova FMV igra za PS5, PC i Xbox

Who Pressed Mute on Uncle Marcus je nova FMV igra za PS5, PC i Xbox

0

Wales Interactive i Good Gate Media 18. ožujka ove godine će lansirati novi interaktivni film, odnosno FMV igru u kojoj ćete rješavati bizarno ubojstvo uz pomoć brojnih detektivskih tehnika koje uključuju ispitivanje svjedoka, potragu za dokazima i donošenje logičnih zaključaka.


Igra koja je sastavljena od filmski snimanih scena s pravim glumcima izaći će za PC (Steam), PS5 & PS4, Xbox One & Xbox Series X/S, iOS, Nintendo Switch i Android platforme, a PC igrači je već sada mogu dodati na listu želja na Steamu.

Priča igre se vrti oko ujaka Marcusa koji u video poruci traži istragu svoje smrti trovanjem. Jedina osoba kojoj vjeruje je njegova nećakinja Abby koja će morati razriješiti misteriju i otkriti počinitelja prije nego što bude kasno, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igrane scene i sekvence su snimljene simultano u Londonu i Los Angelesu, a među glumačkom ekipom se nalaze Andy Buckley (The Office), Susannah Doyle (Black Mirror) i Robbie Kay (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), te brojni glumci iz poznatih FMV igara poput Five Dates i The Complex.


Rekli bismo da su pandemija i izolacija glavni krivac za povećanje interesa za žanr FMV igara jer je interaktivne filmove puno jednostavnije snimati nego filmove i TV serije.