VIDEO: Asterix & Obelix: Slap them All! stiže ove jeseni

VIDEO: Asterix & Obelix: Slap them All! stiže ove jeseni

0

Godina je 50. prije Krista. Čitava Galija je okupirana od strane Rimljana. Hm, ne baš čitava…

Jedno malo galsko selo uspješno se odupire invaziji, a ključnu ulogu u tome imaju dva junaka i čarobni napitak koji im daje nadljudsku snagu. Rimljani nemaju pojma što ih očekuje.

Vjerojatno ste svi upoznati s radom i djelom Asterixa i Obelixa, junaka istoimenih stripova, crtića i filmova koji već niz godina (desetljeća) mlate Rimljane i čuvaju svoje selo od okupacije.

Simpatični dvojac ove jeseni se vraća na scenu u igri Asterix & Obelix: Slap them All! koja je neka vrsta 2D horizontalnog Beat Them Up scrolling žanra i predstavlja takozvani casual naslov, što znači da ne zahtjeva od igrača puno vještine i znanja već omogućuje svima zabavu i oslobađanje od stresa kroz mlaćenje Rimljana na duhoviti način bez smrtnih posljedica.

U igri će se nalaziti dva gameplay moda – Adventure u kojem ćete obavjati misije na mapama prepunih Rimljana, te Arcade koji dolazi s online ljestvicom (leaderboardom) i omogućuje vam nadmetanje s drugim igračima.

U igri ćete moći mlatiti Rimljane i u kooperativnom modu za dva igrača, od kojih će jedan upravjati Asterixom, a drugi Obelixom, a za tamburanje rimskih glava na raspolaganju ćete imati obilje poteza i kombo akcija za svaki lik.

Osim izvršavanja osnovnih misija, u igri će se nalaziti i mini igre, a da je svijet igre Asterix & Obelix: Slap them All! jednako lijep kao i onaj iz stripova možete se uvjeriti u ovom video traileru.