Velika proljetna rasprodaja igara na Steamu

Velika proljetna rasprodaja igara na Steamu

0

Valve je pokrenuo Steam Spring Sale, veliku proljetnu rasprodaja igara s velikim popustima na Steam platformi.

Prema starom dobrom običaju, Steam nam za ovo proljeće nudi brojne vrhunske igre s popustima koji se kreću od 10 pa sve do 80, 90, ili više posto, što znači da za relativno sitnu lovu možete dobiti neke velike igre kao što su Baldurs Gate III, CyberPunk 2077, Diablo 4, Starfield, Dead Space, Robocop, Skyrim i FC24.

Pored toga, na proljetnom popustu do čak 95% su i brojne igre iz najpopularnijih franšiza, koje uključuju naslove iz serijala Need For Speed, Battlefield, Star Wars, Halo, Resident Evil, Hitman, Civilization, Tom Clancy’s, Far Cry, Fallout, Call of Duty, Doom, Witcher, The Elder Scrolls, Borderlands, Assassin’s Creed i Warhammer.

Valja naglasiti da se ovdje ne radi samo o starijim igrama, već možete naći i neke prilično svježe, pa ćete primjerice Turbo Overkill dobiti s popustom od 30 posto, što znači da ćete ga platiti 17,15 eura.


Popusti za igre koje su na proljetnom popustu su ograničenog trajanja, pa tako primjerice spomenuti Turbo Overkill morate kupiti do 21. ožujka.

U svakom slučaju, vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe pa vam preporučamo da posjetite ovu poveznicu i pogledate ponude.