Under the Waves donosi podvodne halucinacije u alternativnim sedamdesetima

Under the Waves donosi podvodne halucinacije u alternativnim sedamdesetima

0

Parallel Studio i Quantic Dream uskoro izdaju igru Under the Waves koja je namijenjena ljubiteljima istraživanja podmorja, no razlikuje se od svega što ste do sada igrali (pod vodom).


Radi se o narativnoj avanturi u kojoj ćete se naći u ulozi profesionalnog ronioca Stana, koji je zapeo u podvodnoj bazi u dubinama Sjevernog mora, a radnja je smještena u alternativne tehno-futurističke sedamdesete godine prošlog stoljeća.

Dok obavlja svakodnevne zadaće i rutine Stan ulazi u neko čudno stanje duha i ispod valova proživljava čudne događaje koji će ga odvesti u potpuno novom smjeru, a igrači će ujedno morati otkrivati veliku i duboku priču iz Stanove prošlosti koju su zamislili autori igre.

Sama igra će vam omogućiti istraživanje baza, podvodnih špilja, olupina i druženje s prekrasnim životinjama, a usput ćete morati prikupljati materijale i dijelove za izradu i popravak opreme koja će Stanu biti neophodna za preživljavanje i povratak u civilizaciju.

Uz sve to, u jedinstvenom okruženju punom misterija, fantazije i fantastike, morat ćete se boriti i sa Stanovim halucinacijama kako biste razlučili stvarnost od fikcije. Zaintrigirani?
Igra izlazi 29. kolovoza na PS5, PS4, PC, Xbox Series i Xbox One platformama a kako izgleda pogledajte u ovom videu.